Steun de Jeugd

Collectevergunning Kaag en Braassem

Collectevergunning Kaag en Braassem

On mei 2, 2016, Posted by , In Collectes, With No Comments

Van  3 juli tot en met 9 juli 2016 zal STEUN DE JEUGD in de gemeente Kaag en Braassem een collecte organiseren. De gemeente heeft ons hiervoor een collectevergunning verleend in de vrije periode. 

Mee helpen met collecteren?
Wil je graag mee helpen met collecteren in de gemeente Kaag en Braassem? Neem dan contact op met STEUN DE JEUGD via info@steundejeugd.nl 

Andere manieren om te helpen
– 
Word STEUN DE JEUGD-vrijwilliger 
Mee helpen met collega's
Doe een gift

Waar ligt Kaag en Braassem?
Kaag en Braassem is een gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, die op 1 januari 2009 is ontstaan door samenvoeging van de gemeenten Alkemade en Jacobswoude.

Kaag en Braassem bestaat uit tien dorpen: HoogmadeKaagLeimuidenNieuwe WeteringOud AdeOude Wetering,RijnsaterwoudeRijpweteringRoelofarendsveen en Woubrugge en vier buurtschappen: BilderdamOfwegenVriezekoop enZevenhuizen. De gemeente heeft per 1 maart 2016 een inwoneraantal van 26.133 (bron: CBS).

CBF collecterooster
Op het collecterooster van het CBF kunt u op het gemeenterooster van Kaag en Braassem zien dat STEUN DE JEUGD staat geregistreerd voor het houden van een collecte in de vrije periode, van 3 juli tot en met 9 juli 2016 

Klik op de link om op het CBF collecterooster van de gemeente Kaag en Braassem te kijken.

stock-photo-67078855-superhero-business-woman-screaming en tekst 1600x750

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *