Steun de Jeugd

Collectevergunning Zoetermeer

Collectevergunning Zoetermeer

On mei 2, 2016, Posted by , In Collectes, With No Comments

Van 24 juli tot en met 30 juli 2016 zal STEUN DE JEUGD in de gemeente Zoetermeer een collecte organiseren. De gemeente heeft ons hiervoor een collectevergunning verleend in de vrije periode. 

Mee helpen met collecteren?
Wil je graag mee helpen met collecteren in de gemeente Zoetermeer? Neem dan contact op met STEUN DE JEUGD via info@steundejeugd.nl 

Andere manieren om te helpen
– 
Word STEUN DE JEUGD-vrijwilliger 
Mee helpen met collega's
Doe een gift

Waar ligt Zoetermeer?
Zoetermeer is een gemeente in de provincie Zuid-Holland in Nederland. De gemeente Zoetermeer maakt deel uit van het kaderwetgebied Haaglanden en de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag, en telt 124.399 inwoners (1 maart 2016, bron: CBS) op een grondgebied van 37,06 km².

In 1962 werd Zoetermeer aangewezen als groeikern van Den Haag. In korte tijd is het dorp Zoetermeer in inwoneraantal uitgegroeid tot de derde gemeente van de provincie Zuid-Holland. In de volksmond wordt Zoetermeer ook wel met een lichte zelfspot 'Sweet Lake City' genoemd, een vrije vertaling van de gemeentenaam.

CBF collecterooster
Op het collecterooster van het CBF kunt u op het gemeenterooster van Zoetermeer zien dat STEUN DE JEUGD staat geregistreerd voor het houden van een collecte in de vrije periode, van 24 juli tot en met 30 juli 2016 

Klik op de link om op het CBF collecterooster van de gemeente Zoetermeer te kijken.

kopafbeelding 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *