Steun de Jeugd

Collectevergunning Zwijndrecht

Collectevergunning Zwijndrecht

On mei 5, 2016, Posted by , In Collectes, With No Comments

Van  3 juli tot en met 9 juli 2016 zal STEUN DE JEUGD in de gemeente Zwijdrecht een collecte organiseren. De gemeente heeft ons hiervoor een collectevergunning verleend in de vrije periode. 

Mee helpen met collecteren?
Wil je graag mee helpen met collecteren in de gemeente Zwijndrecht? Neem dan contact op met STEUN DE JEUGD via info@steundejeugd.nl 

Andere manieren om te helpen
– 
Word STEUN DE JEUGD-vrijwilliger 
Mee helpen met collega's
Doe een gift

Waar ligt Zwijdrecht?
Zwijndrecht is een dorp en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland.

De gemeente telt 44.424 inwoners (1 maart 2016, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 22,77 km² (waarvan 2,35 km² water). Sinds 2003 maakt ook de voormalige gemeente Heerjansdam deel uit van de gemeente Zwijndrecht. Zwijndrecht werkt samen met enkele buurgemeenten in het regioverband Drechtsteden.

Zwijndrecht ligt in de Zwijndrechtse Waard (een deel van het eiland IJsselmonde) en grenst aan de gemeenten Barendrecht,Ridderkerk en Hendrik-Ido-Ambacht en aan de rivieren Noord en Oude Maas. Het bekende 'Drierivierenpunt', het drukst bevaren punt in Nederland, ligt bij Zwijndrecht. De rivieren Noord, Oude Maas en Beneden-Merwede komen hier samen.

CBF collecterooster
Op het collecterooster van het CBF kunt u op het gemeenterooster van Zwijndrecht zien dat STEUN DE JEUGD staat geregistreerd voor het houden van een collecte in de vrije periode, van 3 juli tot en met 9 juli 2016 

Klik op de link om op het CBF collecterooster van de gemeente Zwijndrecht te kijken.

stock-photo-38170182-kid-portrait 900X599 tekst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *