Steun de Jeugd

Over ons

Op 14 mei 2014 werd Stichting Steun de Jeugd opgericht met als doel, eerlijke kansen te bieden aan kinderen op een betere jeugd en toekomst.

Steun de jeugd is een onafhankelijke organisatie die zich inzet voor het welzijn van kinderen. Samen met onze partners, sponsors en donateurs proberen wij kinderen eerlijke kansen te bieden.

Samenwerking

Stichting Steun de Jeugd streeft erna om wereldwijd samen te werken met verschillende bedrijven, organisaties en gemeentes. Samen staan we immers sterker en kunnen wij zó veel meer voor de jeugd betekenen.

Bent u of uw bedrijf geïnteresseerd in een samenwerking of wilt u meer informatie hierover? Neemt u dan gerust contact met ons op via info@steundejeugd.nlen wie weet gaan wij in de toekomst een glansrijke samenwerking tegemoet. Samen kunnen wij vele kinderen de toekomst rooskleuriger maken.

Uw logo op de website? Onder het kopje "bedrijven" vindt u al een aantal ondernemingen die met ons in zee zijn gegaan. Welke samenwerking past bij uw bedrijf?

Besloten kring

Steun de Jeugd houdt regelmatig collecte acties in besloten kringen door het hele land. Dit doen wij omdat daar geen collectevergunningen voor nodig zijn. Op deze manier zijn wij toch een beetje verzekerd van structurele bijdrage om alle gewenste doelstellingen voor de komende jaren ook echt te realiseren.

Ben je een besloten kring? Help je graag kinderen? Houd dan een collecte in je regio of nodig ons uit om een keer langs te komen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@steundejeugd.nl of telefonisch op 06 21 30 72 17

Wat wordt er gezien als een besloten kring?
Collecteren in besloten kring mag zonder vergunning. Het hangt van de activiteit af of dat besloten is of niet. Een evenement dat voor iedereen toegankelijk is, is openbaar. Moeten er kaartjes worden gekocht en kan zonder een toegangskaartje het evenemententerrein niet worden betreden, dan geldt dit als een besloten evenement.

In feite geldt hetzelfde voor scholen: wordt er tijdens een ouderavond of een leerling activiteit gecollecteerd, dan geldt dit als een besloten activiteit. Een willekeurige voorbijganger zal uit de school worden geweerd.

Organiseert de school een braderie en wordt die in het plaatselijk huis-aan-huisblad aangekondigd, dan is het dus de bedoeling dat er zo veel mogelijk mensen komen, juist ook van buitenaf, en is het een openbare bijeenkomst. Ook als leerlingen erop uitgestuurd worden om bij zo veel mogelijk mensen (dus ook de buren) geld in te zamelen, is het een openbare aangelegenheid en moet er een vergunning worden aangevraagd.

stock-photo-38170182-kid-portrait 600X399 tekst

Breng mij naar:

iStock_000067078887_XXXLarge 300x300 tekst

Contact

Heb je vragen? We beantwoorden ze graag.
Telefoon: 06 21 30 72 17
E-mail:
info@steundejeugd.nl
Schaikstraat 42
1107 TB Amsterdam

Twitter: @STEUNDEJEUGD
Facebook: @STEUNDEJEUGD

Bestuur Steun de Jeugd

Voorzitter
Naam: G.G.N. Felter
Geboortedatum: 08 maart 1985 te Amsterdam

voorzitter@steundejeugd.nl

Penningmeester
Naam: Z.A. Tomasowa
Geboortedatum: 27 januari 1987 te Zaanstad

penningmeester@steundejeugd.nl 

Secretaris
Naam: L.J. Felter
Geboortedatum: 29 juli 1992 te Amsterdam

secretaris@steundejeugd.nl